.

Beetle Frenzy

Min bet:1 SEK

Max bet:250 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Bug Collector:

Beetle Frenzy Casino Spel

Beetle Frenzy är en mycket trevlig spelautomat med gulligt insekts- och växttema. Det är en av de mest avancerade spelautomaterna med mycket variation tack vare bonusspelen och ger stora variationsmöjligeter när det gäller värdeinställningar.

 

Scatters, Wilds och Lucky Spin

Scattersymbolen är undantagen regeln att komma i en speciell ordning för att ge utdelning. I Beetle Frenzy är scattersymbolen ett gyllene äpple och två eller fler scatters ger insatsen gånger den multiplikator som finns i spelets PAYTABLE.

Wildsymbolen i Beetle Frenzy är en gul och svart fluga och den kan ersätta alla andra symboler i spelet, lite som en sorts joker.

Lucky spin är namnet på ett av de bonusspel som finns i Beetle Frenzy. Får man samma symbol i alla fyra hörnen, eller i alla mittenhjulen, så aktiveras Lucky Spin som går ut på att man vinner ett extra spel på mittenhjulet och därmed har större chans att vinna stort.

Flower Frenzy

Får man tre likfärgade blomsymboler i rad på en insatslinje så aktiveras bonusspelet Flower Frenzy och det går att vinna flera per omgång, ju fler insatslinjer man spelar på, desto större är chansen att aktivera detta bonusspel.

Spelet har en ram som löper runt snurrande hjul, ramen har en bricka som hela tiden rör sig runt de snurrande hjulen och när hjulen har stannat ligger spänningen in var brickan ska stanna.

Spelaren avgör när brickan stannar genom att trycka på startknappen, och om brickan har samma symbol som det hjul den stannar vid utgår vinst och vinsten är det värde som finns på hjulet gånger spelets multiplikator. När alla bonusspel är slut så skickas man tillbaka till spelet.

Bug Collector

Tre symboler med en insekt i en glasburk på rad aktiverar bonusspelet Bug Collector. Spelet fungerar lite som ett memory-spel, men utan att kräva ett minne. Nio burkar med olika bonussummor på står uppradade med symbolsidan gömd och spelaren ska här välja burkar för att samla bonuspoäng. En av burkarna har en slutsymbol vilket tar spelaren tillbaka till det vanliga spelet.

Sammanfattning

Beetle Frenzy är, som namnet antyder, ett spel med insektstema. Det har 9 hjul och man kan välja att satsa på upp till fem insatslinjer och mellan 1-5 nivåer. Det finns en knapp som heter MAXINSATS där alla värden ställs på max, förutom myntvärdet, som man själv bestämmer med hjälp av pilarna och kan ställas till mellan 0.1-5 €. Det finns också en funktion som gör att man slipper trycka på startknappen vid varje snurr, den heter AUTO och kan spela upp till 1000 snurr. AUTO:n kan när som helst avbrytas med hjälp av en stoppknapp.

Bara den högsta vinsten per linje ger utdelning i det fall att det förekommer flera, men det går förstås att vinna på flera linjer i samma runda. Symbolerna ska komma i följd från höger till vänster för att ge utdelning och hur mycket de olika symbolerna och kombinationerna ger i vinst finns att finna i spelets PAYTABLE. Vinsterna på de aktiva insatslinjerna multipliceras med multiplikatorn och läggs till i spelarens saldo.