Är Arabian Nights en favorit?

Börja spela med riktiga pengar & vinn storkovan redan idag!

SPELA PÅ RIKTIGT FORTSÄTT PÅ LÅTSAS
.

Arabian Nights

Min bet:5 SEK

Max bet:50 SEK

Win both ways:

Bonus Game:

Free Spins:

Wilds:

Multipliers:

Jackpot:

Arabian Nights Casino Spel

Arabian Nights har ett charmigt tema, men är det slotspel (tillsammans med Fishy Fortune) som ger minst variationsmöjligheter av alla som finns och därmed inte lika lätt genererar höga vinster. Chansen att vinna en riktigt hög Jackpot bidrar till att göra spelet mer spännande men det är lite synd att det inte inte har ett riktigt bonusspel.

Wilds och Scatters

Wildsymbolen fungerar lite som en joker som kan ersätta andra symboler för att ge vinst och en vinst med wilden dubbleras. I Arabian Nights är wildsymbolen den turbanbeklädde mannen.

Scattersymbolen är den enda symbol som inte kan ersättas av wildsymbolen.

Bonusspel och Jackpot

Du vinner 15 bonusspel om du får tre eller fler synliga scatter-symboler samtidigt någonstans på hjulen. Gratisspelet startar du genom att klicka på Start Free spins. Arabian Nights ger en möjlighet att vinna Jackpot. Den kan bara vinnas om man spelar på MAXINSATS och får fem wildsymboler i rad.

Grafik och Ljud

Arabian Nights är inspirerat av sagor som Aladdin och Tusen Och En Natt. Symbolerna är bl a en gyllene lampa, en kamel, en mörk man i turban och en fezhatt. Bakgrundsljudet består av spelande syrsor och ljudeffekterna av olika arabiska instrument.

Sammanfattning

Vinner gör man när lika symboler uppträder efter varandra i samma spellinje, från vänster till höger. Endast scattersymbolen behöver inte komma i en specifik ordning för att ge vinst. För att få reda på vad varje symbol är värd så kan man titta i spelets PAYTABLE som finns längst ner till vänster på spelhjulet. Det kan förekomma flera vinster på samma linje, men bara den högsta betalas ut, däremot kan man såklart vinna på flera linjer i samma runda.

Arabian Nights har endast 10 spellinjer och en enda insatsnivå, vilket ger spelet små variationsmöjligheter. Det finns dessutom bara ett myntvärde – 0.5. Det går att välja att spela på alla linjer, eller bara en, och allt däremellan. Spelet har en AUTO-funktion där man i förväg ställer in alla värden och sedan låter spelet sköta sig själv. Det går när som helst att avbryta genom att trycka på en stoppknapp. Man kan också spela med MAX-insatsknappen men då spelet inte har så många variationsmöjligheter så är det bara linjeantalet som ställs till max. Högsta möjliga insats i Arabian Nights är så lite som 5 € och minsta är 0.5 €.