Bingo Tips

När man spelar bingo är egentligen inte huvudsyftet att vinna pengar. Bingo är så mycket mer än så, eventuella spelvinster kommer som grädde på moset. Men naturligtvis skall alla spel spelas för att vinnas och här har vi tagit fram några tips som kommer att förbättra dina vinstchanser och öka dina vinster.

  1. Välj en spelomgång som har ett begränsat antal medspelare. Fullsatta spelomgångar betyder fler spelare om vinsterna och svårare för dig att vinna.
  2. Lär dig spelets regler. För att bli en vinnande spelare måste du kunna regler och känna till spelordning och bemästra alla valmöjligheter som mjukvaran erbjuder. Kunskap är makt så skaffa dig så mycket kunskap om spelen du bara kan.
  3. Var uppmärksam och beredd på extratävlingar och utlottnigar av extrapriser under pågående bingospel
  4. Välj de dyrare spelbrickorna. Dyrare spelbrickor betyder också högre jackpottar. Du behöver inte alltid spela med de dyraste men finns fler att välja på, välj inte det billigaste för att ha chansen att vinna högre vinster.
  5. Spela inte för många brickor på en gång. För att vinna och ha roligt måste du vara uppmärksam på ditt spel. Spela bara med antalet bingobrickor som du själv känner att du har en bra överblick over spelet.
  6. Lär dig Money Management – Bestäm hur mycket du skall spela för INNAN du börjar. Ha också en plan för hur du skall avsluta spelet när du ligger på plus och likaså när det är dags att sluta när du ligger på minus.
  7. Lägg till hasardspel.com I dina favoriter eller som startsida så slipper du missa några erbjudanden och tips.