10 Video Poker Tips

För att spela video poker krävs en viss talang, allt handlar inte bara om tur som med många andra casinospel! Du måste faktiskt veta vilken kort du ska behålla och vilket du ska låta gå. De flesta gångerna är det ganska självklart, men ibland är det inte lika lätt att veta vilken som är den bästa strategin! Innan du spelar video poker första gången kan det därför vara fint att läsa igenom mina tips här nedan.

  1. Om du inte får Royal Flush kommer du att förlora på lång sikt. Så enkelt är det. Allt handlar alltså om att öka chanserna att få Royal Flush.
  2. Lär dig vilka kort som ska behållas. Håll till exempel alltid: royal flush, straight flush, fyrtal, full house, tretal och två par. Behåll hellre ett par med lågt tal än ett enda högt kort.
  3. Leta reda på maskinerna med bäst payouts. Alla maskiner betalar ut samma på allt utom flush, full house och royal flush.
  4. Spela alltid med max antal coins. Om du tittar i en utbetalningstabell så ser du att royal flush i maxkolumnen ger mycket högre payout än den borde. Exempel: för ett coin får du 250, två coins 500 och för tre coins 750. Rimligen borde du då få 1000 på en royal flush med fem coins som insats. Men icket, plötsligt är utbetalningen uppe i hela 4000!
  5. Leta efter registreringsbonusar och spel med bonusrundor. Dessa är utmärkta för att öka dina vinster. De flesta spelsajter online erbjuder fina bonusar, speciellt till nya kunder.
  6. Spela på progressiva maskiner. Progressiva jackpotmaskiner betyder att summan pengar växer med varje spel och betalas ut till en slumpmässig vinnare som råkar få en viss hand. Du måste dock satsa max för att kunna vinna den stora vinsten. Summan blir som regel enorm i slutänden!
  7. Övning, övning, övning. Passa på att utnyttja de sajter som gratis låter dig spela video poker. Du vinner naturligtvis ingenting, men jag ställer mig bakom uttrycket övning ger färdighet, vilket också gäller i video poker.
  8. Håll koll på pengarna. Se till att aldrig överskrida din budget och välj rätt maskin för din plånbok. Om du har 200 kronor hör du inte hemma vid en 10-kronors maskin, då den slukar 50 kronor åt gången.
  9. Ha tålamod och låt det ta sin tid. Det finns ingen anledning att skynda på spelet, du tjänar verkligen ingenting på att stressa.
  10. Sist men inte minst: glöm inte att har roligt! Många fastnar vid tanken på den stora vinsten, men den kommer sannerligen inte fortare för att du stressar upp dig och känner dig grinig.