10 Keno Tips

Att spela Keno eller Video Keno är som att plocka lotterinummer. Det finns helt enkelt inte mycket du kan göra för att påverka slutresultatet och när allt kommer till kritan handlar det om slumpen. Ändå är Keno ett så pass populärt spel att det har fått ett eget program på svensk Tv. Konstigt vore väl annat, när det är så pass enkelt och lättsamt att spela!

 

 1. För det första: Keno är ett slumpen spel och ingen strategi i världen kommer att ändra på numrens utfall på Kenotavlan. Gå därför inte och köp någon bok i hur man vinner på Keno, då kastar du pengarna i sjön!
 2. Det är ingen hemlighet att Keno har otroligt dåliga odds för spelaren. Det är därför viktigt att du först och främst ser på Keno som en rolig lek och ingenting som du kommer att bli rik på. Men spännande är det ju förstås ändå!
 3. Små priser – få nummer och vice versa. Om du inte är ute efter storvinsten väljer du helt enkelt färre nummer, men siktar du högt måste du välja många.
 4. Håll koll på dina spelpengar. Sätt en gräns för hur mycket du får spela för och överstig sedan aldrig denna. Om du är helt ny inom spelet, satsa inte så mycket tills du har fått ett hum om hur det går till. Höj sedan sakta insatsen.
 5. Spela på kort sikt för större vinstchanser. Chansen att vinna ökar inte av att du spelar över långa perioder.
 6. Sluta om du känner att du är i en förlorartrend. Försök inte att vinna tillbaka dina förlorade pengar, det brukar som regel sluta i motsatsen – alltså ännu större förlust.
 7. Spela när du är på topp. Var aldrig påverkad av alkohol eller upprörd över något, då är risken stor att du har dåligt omdöme och tar felaktiga beslut. Förmodligen kommer du att överskrida din spelsumma. Se alltid till att ha kontroll, om du inte har det: sluta spela omedelbart!
 8. Välj dina egna nummer! Det finns faktiskt studier som visar att personer som väljer sina egna nummer i Keno och Lotto vinner mer än de som låter maskinen välja. Huruvida du ska tro på det eller inte får du avgöra själv…
 9. Spela med maxinsats om du spelar på Video Keno. Om du lägger i max coins blir vinstsumman större om du skulle råka vinna.
 10. Ha roligt när du spelar Keno! På grund av de dåliga oddsen är det lika bra att njuta av spelet medan det varar.
 11. Redo att spela Keno på riktigt? Testa ett av våra utvalda casinon